Voor 11 uur besteld,
morgen in huis!
  • Home
  • Over de Bannerfabriek

Over de Bannerfabriek

Visie

De Banner Fabriek is sterk in groot formaat full-colour geprinte media, waarbij de hoogste kwaliteit, de snelste levering en beste service kenmerkend zijn. Omdat wij alles in eigen huis maken en wij oog voor detail hebben, kunnen wij dit ook echt waarmaken. Dit betekent voor u; helderheid en betrouwbaarheid.

Materialen

De machines waar De Banner Fabriek mee werkt bestaan voornamelijk uit grootformaat printers. We hebben gekozen voor printers en plotters van Europese bodem. Degelijk en betrouwbaar.

Ook onze printmedia komen uit België, Frankrijk en Duitsland. Zo weten we zeker dat we werken met de hoogste kwaliteit materialen, welke alle brandveilig gecertificeerd zijn. In deze landen zijn bedrijven verplicht om met REACH te werken.

Tot slot kiest De Banner Fabriek ook voor originele inkten, behorende bij de printers. De garanties voor kleurechtheid kunnen zodoende oplopen tot wel bijna tien jaar.

Levering

Door samen te werken met betrouwbare partners kunnen we garanderen dat onze levering snel en secuur gebeurt.

Service

Door het aanbieden van diverse mogelijkheden (telefonisch, chat en e-mail) om contact met de klantenservice van De Banner Fabriek te leggen, bieden wij een persoonlijke service om u een vertrouwd gevoel te geven.

MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid worden nog steeds elke dag belangrijker. Natuur en milieu staan voor groei en onze toekomst, en veranderingen om deze te behouden en te verbeteren zijn logischerwijs nodig. De Banner Fabriek probeert zo goed mogelijk haar steentje bij te dragen. Om deze reden werken we dan ook alleen met materialen uit België, Duitsland en Frankrijk. In deze landen zijn bedrijven verplicht om met REACH te werken.

REACH is een Europese verordening voor chemische stoffen. De afkorting staat voor Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemische stoffen. REACH verplicht de bedrijven onder meer om een aantal gegevens te verschaffen over de stoffen die ze produceren, gebruiken of importeren. Een bedrijf moet de risico’s kennen van de stoffen dat het produceert, verwerkt of doorgeeft aan klanten. Daarnaast moet het maatregelen nemen om die risico’s te beheersen. Kortom, elke onderneming die stoffen importeert, produceert of gebruikt zal zich op een optimale manier moeten voorbereiden om zich te houden aan dit reglement. Daarnaast maken we bij De Banner Fabriek gebruik van ‘groene stroom’ en de mileuvriendelijkste printers.

Winkelwagen

0 producten

0,00

0,00 incl. BTW