Voor 11 uur besteld,
morgen in huis!

Nieuws

Ik heb een banner en een frame besteld bij jullie, maar hoe werken die elastieken eigenlijk? Deze vraag krijgen wij geregeld.

Voor een mooi strak gespannen doek, doe je in elke ring een spanrubber. In elke hoek van de banner dienen er 2 spanners per ring bevestigd te worden, op deze manier komt het spandoek het strakst in de frameconstructie te hangen. Onze banners worden voorzien van ringen om de 30cm.

Op de foto bij dit nieuwsbericht zie je exact hoe de toepassing van de spanrubbers met S-haken werkt. Omdat deze elastieken met S-haak af en toe een beetje stug zijn, kun je de haak van de ene spanrubbers in de andere haken om deze zo beter op te kunnen rekken.

Mocht het onverhoopt toch niet lukken, dan zitten onze medewerkers van de klantenservice altijd klaar om u te helpen.

Gisterochtend om 10.20 uur werd het eerste contact gelegd met Pearson International. Of het zou lukken een presentatiesysteem te leveren, de volgende dag voor 11 uur, in het Beatrix Theater in Utrecht.

'Uiteraard, dat is onze kracht' was ons antwoord! Gisteren voor 11 uur werd de bestelling afgerond en binnen 24 uur werd de Roll-up banner Premium geleverd in Utrecht. Zo zie je maar weer: 'de hoogste kwaliteit, het snelst geleverd!'

25 juli 2016

Net zoals vorige jaar sluit De Banner Fabriek haar deuren voor twee weken deze zomer. Van maandag 8 augustus t/m vrijdag 19 augustus gaat de arbeiders van De Banner Fabriek genieten van zon, zee en strand. Maandag 22 augustus opent De Banner Fabriek haar deuren weer.

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Winkelwagen

0 producten

0,00

0,00 incl. BTW